Windows Phone fejlesztői találkozó júniusban

Nagy a csend a Windows Phone következő változatát – kódnéven Apollo – illetően, főleg a régebbi verziók frissíthetősége körüli pletykák szokták néha felkavarni az állóvizet, de magával a rendszerrel kapcsolatban túl sok konkrétum nincs. Talán ezt a csendet megtöri a június 20-21 között San Franciscoban megrendezésre kerülő fejlesztői találkozó.

A helyszín és az időpont kiválasztása szerintem tökéletes, hiszen a Microsoft rendezvénye előtt 10 nappal kerül megrendezésre az Apple fejlesztői konferenciája (World Wide Developers Conference, június 11-15.), ahol valószínűleg bemutatják az iOS hatodik változatát és talán a következő iPhone-t. A Google pedig a Microsoft után egy héttel (június 27-29.) tartja meg a saját rendezvényét (Google I/O), ahol valószínűleg az első Google táblagépet és az Android 5.0-át (Jelly Bean) fogják bemutatni. Mindhárom konferencia esetén a helyszín San Francisco.

Izgalmas hónap lesz a június.

Izgalmas hónap lesz a június.

Add Comment RegisterMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>